Ticket to Ride – Europe

5,750.00 din.

Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Od stenovitih planina Edinburga pa do osunčanih dokova Konstatinopolja, od prašnjavih ulica Pamplone do vetrovitih stanica u Berlinu, Ticket to Ride Europe vas vodi u sasvim novu avanturu na šinama kroz velelepne gradove Evrope.

Da li ćeš se usuditi da prođeš kroz mračne tunele Švajcarske? Da li ćeš smeti da se ukrcaš na trajekt i preploviš Crno more? Ili izgradiš raskošnu železničku stanicu u nekom od gradova starog kontinenta?

Tvoj sledeći potez te može učiniti najvećim magnatom kog je Evropa videla!

Ticket to Ride Europe je veoma popularna društvena igra koja je deo serije avantura na šinama Ticket to Ride. Uključuje pet različitih železničkih kompanija koje pokušavaju da spoje različite destinacije i koje se bore oko ruta. Igrači skupljaju karte različitih vrsta vagona i koriste ih da bi izgradili železničke stanice, da bi prolazili kroz tunele, ukrcali se na trajekte i stekli pravo na železničke rute Evrope. Što više destinacija spojite, više poena osvajate!

Ticket to Ride Europe je društvena igra čija se pravila vrlo brzo savladaju pa je zbog toga pogodna i za porodice, kao i za iskusne ljubitelje društvenih igara!

Uz igru dobijate pravila na srpskom/hrvatskom.

Za uzrast 8+

Možda će vam se svideti …