MAGICUBE TRY ME 64

14,500.00 din.

Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Magicube –magične kocke su novi proizvod iz Geomaga koji je napravio revoluciju u kategoriji mali graditelj. Ovo je najveći set koji ima 64 magičnih kocaka. Idealan je za vrtiće i predškolske institucije ili porodice koje vole da se igraju sa konstruktorskim setovima.

Ova inovativna igračka je sistem za gradnju koji se sastoji od magnetnih kockica koje se međusobno privlače sa svih šest strana. Koristeći nevidljiva i magična svojstva magnetizma, deca mogu dati slobodu mašti dok grade šarene 3D modele.

Igrajući se s pojedinačnim kockama, čak i najmlađa deca počinju da razvijaju svoje prve motoričke sposobnosti. Naša nova Magicube Reciklirana kolekcija sa 100% recikliranom plastikom ima iste svetle boje i visoke standarde kvaliteta kao i svi naši originalni Geomag kompleti.

Linija probaj me ne samo da vam nudi priliku da zaista isprobate magnetizam u Magicube -u, već vas poziva i u svet konstrukcija napravljenih pomoću naših magnetnih kocaka.

Naše nove kocke napravljene su od 100% reciklirane plastike, potpuno su bezbedne, proizvedene u Švajcarskoj. Za uzrast 1 do 5

Možda će vam se svideti …