Tegu Future MAGBOT

4,500.00 din.

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Tegu FUTURE setovi omogućavaju deci da se u trenutku presele u budućnost!  Kolekciju FUTURE čine tematski setovi zanimljive nove linije višestruko nagrađivanih TEGU magnetnih drvenih blokova.  Ova inovativna linija uključuje 14 novih, originalnih oblika koji na jedinstven način kombinuju futuristički dizajn i printove sa punim drvetom. Ovakva kombinacija sa odgovarajućim oblicima blokova “oživljuje” iskustvo igranja i podstiče maštu kod dece.

Upoznajte svog novog prijatelja koji je uvek spreman da vam pomogne! Budući da je robot, MAGBOT je jako pametan, voli nauku i izuzetno je logičan. Ali nemojte se zavaravati – nije potrebno mnogo da se ovaj vaš drugar rasklopi u delove. Najbolji deo je što MAGBOT svaki put može da bude drugačiji, zahvaljujući skrivenoj magnetnoj sili. Može li MAGBOT da iscrpi vašu maštu? Probajte i proverite!

MAGBOT sadrži 9 blokova u 6 oblika.

Potpuno je kompatibilan sa drugim Tegu proizvodima.

Tegu je premium brend čiji proizvodi se odlikuju savršenom jednostavnošću i kvalitetom koji će trajati generacijama. Proizvodi su bezbedni, netoksični, ne sadrže olovo, plastiku, sitne delove. Proizvedeni su od drveta sa FSC sertifikatom .

Igranje magnetnim blokovima podstiče radoznalost i istraživanje. Tegu Future MAGBOT je savršena igračka za one koji su u potrazi za slobodnim igranjem bez uputstava i šema.

Za uzrast: 1+