Tegu Future MAGNETRON

14,900.00 din.

Nema na lageru

Kategorije: , Oznake: , , , , , , , , , , ,

Opis

Kao branitelj slobodne igre, Magnetron je naoružan i spreman da štiti zabavu i kreativnost! Započnite pravljenjem robota Magnetrona i njegove solarne stanice, a zatim ih povežite punjačem za protok kreativnosti i mašte!

Uz 14 jedinstvenih oblika uključujući i magnetni punjač, solarne panele i magnetne točkove, beskrajne mogućnosti za igru će zadovoljiti i najiskusnije graditelje. Pravite šta god zamislite i pomozite Magnetronu da se bori za budućnost maštanja!

Tegu je premium brend čiji proizvodi se odlikuju savršenom jednostavnošću i kvalitetom koji će trajati generacijama. Proizvodi su bezbedni, netoksični, ne sadrže olovo, plastiku, sitne delove. Proizvedeni su od drveta sa FSC sertifikatom .

Tegu FUTURE setovi omogućavaju deci da se u trenutku presele u budućnost!  Kolekciju FUTURE čine tematski setovi zanimljive nove linije višestruko nagrađivanih TEGU magnetnih drvenih blokova.  Ova inovativna linija uključuje 14 novih, originalnih oblika koji na jedinstven način kombinuju futuristički dizajn i printove sa punim drvetom. Ovakva kombinacija sa odgovarajućim oblicima blokova “oživljuje” iskustvo igranja i podstiče maštu kod dece.

Igranje magnetnim blokovima podstiče radoznalost i istraživanje. Tegu Future MAGNETRON je savršena igračka za one koji su u potrazi za slobodnim igranjem bez uputstava i šema.

Za uzrast: 1-99