Tegu Future CIRCUIT RACER

5,900.00 din.

Kategorije: , Oznake: , , , , , , , , , , ,

Opis

Stiže nam budućnost koja putuje tiho, ali brzo. Upoznajte Tegu Circuit Racer – električni automobil budućnosti! Upotpunjen stanicom za punjenje i magnetnim kablom, ovaj aerodinamični auto za 3 sekunde postiže od 0 do 100% zabave! Odgovara svakom izazovu, bio veliki ili mali, a što je najvažnije ima pogon na potpuno obnovljiv i nepresušan izvor energije – vašu maštu!

Tegu je premium brend čiji proizvodi se odlikuju savršenom jednostavnošću i kvalitetom koji će trajati generacijama. Proizvodi su bezbedni, netoksični, ne sadrže olovo, plastiku, sitne delove. Proizvedeni su od drveta sa FSC sertifikatom .

Tegu FUTURE setovi omogućavaju deci da se u trenutku presele u budućnost!  Kolekciju FUTURE čine tematski setovi zanimljive nove linije višestruko nagrađivanih TEGU magnetnih drvenih blokova.  Ova inovativna linija uključuje 14 novih, originalnih oblika koji na jedinstven način kombinuju futuristički dizajn i printove sa punim drvetom. Ovakva kombinacija sa odgovarajućim oblicima blokova “oživljuje” iskustvo igranja i podstiče razvoj mašte kod dece.

Igranje magnetnim blokovima podstiče radoznalost i istraživanje. Tegu Future Circuit Racer je savršena igračka za one koji su u potrazi za slobodnim igranjem bez uputstava i šema. Ima 12 elemenata.

Za uzrast: 1-99