Pričam ti priču

1,750.00 din.

Opis

Pričam ti priču je edukativna društvena igra i didaktičko sredstvo za razvijanje mašte, kreativnosti i verbalnih sposobnosti. Igrač baca svih 10 kockica, a zadatak je da ispriča priču tako što će uključiti simbol sa svake kockice i povezati ih u jednu logičnu celinu. Postoji preko 60 miliona mogućih kombinacija simbola na kockicama koje uz kreativnost i maštu mogu da se pretvore u prelepe priče. Svaki simbol može da ima nekoliko različitih značenja u zavisnosti od izbora naratora i njegove priče. Na primer, ruka može da znači: uzimanje, davanje, pozdrav, rad, znak, manikir, ili ono što narator u tom simbolu vidi u kontekstu cele priče. Igra je u isto vreme neverovatno jednostavna i neograničeno kompleksna, a to je čini savršenom za razvoj dece čija mašta i kreativnost jedva čekaju da budu oslobođene i pravilno usmerene. U zavisnosti od izbora pametne igračke za decu, razvijaju se različite veštine. Kroz igru Pričam ti priču, deca stiču samopouzdanje i razvijaju verbalnu inteligenciju.  Igra je pogodna za sve uzraste, a može koristiti i roditeljima kao ideja i pomoćno sredstvo za pričanje priča koje deca jedva čekaju!

Slike na kockicama su podeljene u 10 kategorija: prevozna sredstva, aktivnosti, hrana, emocije, delovi tela, sport, predmeti, mesta, nebeska tela i vremenske prilike, životinje.

Time je svakim bacanjem zagarantovana dinamična zanimljiva i sadržajna priča, a od vas zavisi koliko će biti i kreativna.

Za uzrast 4-99

Možda će vam se svideti …